Kategorier
Transport

Turistkørsel

Glamsbjerg Turist tilbyder turistkørsel i luksusbusser med alle moderne bekvemmeligheder. Vi har nye busser i alle størrelser, og de er alle 4-stjernede med masser af benplads.

Hos os finder De turistkørsel, der er tilpasset Deres behov. Vi råder over en bred vifte af moderne busser med forskellig indretning, svarende til netop Deres formål. Nogle af vores busser er indrettet med sovestole, der gør det muligt at komme udhvilet frem til rejsemålet. Al vores turistkørsel foregår i røgfri busser.

Turistkørsel til alle seværdigheder
Vi arrangerer turistkørsel til alle de kendte seværdigheder; forlystelsesparker som f.eks. Tivoli, Bakken, Fårup Sommerland, Legoland, Djurs Sommerland og BonBon Land. Dyreparker som København Zoo, Randers Regnskov, Løveparken Givskud og Knuthenborg Safari. Kunstmuseer som Glyptoteket, Statens Museum for Kunst, Louisiana. Og meget, meget mere. Kun fantasien sætter grænser, og De kan helt selv bestemme temaet for Deres turistkørsel.

Vi arrangerer turistkørsel til teaterforestillinger, koncerter, særudstillinger i ind- og udland, og vi tilbyder turistkørsel med indlagt shopping i byer overalt i Europa. Har De en idé til en særlig udflugt, kan vi hjælpe Dem med at realisere den.  

Komfortabel og sikker turistkørsel
Vi tilbyder bl.a. turistkørsel i 4- og 5-stjernede luksus dobbeltdækkere. Vores dobbeltdækkere har op til 74 siddepladser og kan indrettes med fire borde. De indeholder køleskab, mikroovn, toast- og kaffemaskine, radio/-stereoanlæg med CD-afspiller, DVD/Video, klimaanlæg, toilet og meget mere.

Vi prioriterer sikkerhed over alt og har udelukkende ansvarsbevidste chauffører og serviceorienteret personale, der løbende efteruddannes. Vores professionelle og uniformerede chauffører overholder selvfølgelig altid gældende køre-hviletidsbestemmelser.

Med en stewardesse om bord kan vi tilbyde servering, der er mere end blot en snack. Forplejningen til turistkørsel bestilles inden afrejsen, og består f.eks. af friske og velsmurte sandwich. Alt sammen til en fornuftig pris.

Glamsbjerg Turist blev grundlagt i 1985 af Jørn Christoffersen med to hyrevogne og to ansatte. Siden er virksomheden udvidet til turistkørsel med i alt tre hyrevogne, seks busser og 20 ansatte. Kundekredsen spænder fra private virksomheder, kommuner, regioner og stat samt foreninger og private kunder.