Kategorier
Transport

VW firmabil

Populær Passat

VW Passat var vores anden mest leasede firmabil i 2011 (Ford Mondeo var den mest populære firmabil).

Når du skal vælge firmabil kan vi til enhver tid rådgive om markedets bedste bilkøb. Vi sørger for at du får den firmabil, du helst vil have, inden for bilordningens rammer – også når det gælder ekstraudstyr. Du er velkommen til at prøvekøre enhver relevant firmabil, indtil du finder den helt rigtige.

VW Passat – årets firmabil

I 2012 blev VW Passat stationcar kåret som årets firmabil i en konkurrence arrangeret af Business Danmark og Bilavisen.dk. VW Passat har vundet titlen tre gange ud af de seks gange, konkurrencen har været afholdt. På andenpladsen kom Ford Grand C-Max og skubbede dermed klassikeren Ford Mondeo nedad listen. Juryen bestod af såvel motorjournalister som firmabilister, men det var arbejdsmiljøkonsulentens stemme, der blev udslagsgivende. VW fik titlen som bedste firmabil på grund af sædets udformning. Ergoterapeuten i dommerpanelet var overbevist om, at VW Passat er ergonomisk bedst indrettet.

Arbejdsmiljøet er afgørende i en firmabil. VW Passat har velstøttende sæder, hvileplads til armene og fleksible nakkestøtter. Passaten har sæder med små sidestøtter, der ikke generer ind- og udstigning. Den elektriske lændestøtte er let at betjene og kan indstilles i højde og dybde. Der er god plads i denne firmabil, hvis man skal sidde og arbejde med en computer.

Leasing af en VW firmabil

Hvis du som medarbejder får valget mellem at stille din egen bil til rådighed for erhvervsmæssig kørsel eller at få en firmabil, kræver det grundige overvejelser at finde den mest fordelagtige ordning. Det er vigtigt dels at vurdere det samlede kørselsbehov, og hvordan kilometrene fordeler sig imellem privat og erhverv, før du vælger en firmabil. Samtidig skal man inkludere de totale udgifter til finansiering, afskrivning, service og vedligehold, dæk, forsikring, brændstofomkostninger og skat i beregningen.

Med en VW firmabil fra ALD Automotive opnår man en økonomisk besparelse på grund af vores stordriftsfordele. Vi er en af de største bilindkøbere i Danmark, og skaffer også vores kunder gode aftaler på ekstraudstyr, forsikring og brændstof. Med en leaset VW firmabil slipper man for risikoen ved ekstraordinære værditab og uventede høje serviceregninger. Alle reparationer af din VW firmabil er inkluderet i den faste, månedlige leasingydelse.

ALD Automotive kan også tilbyde en praktisk hente-bringe ordning, hvis din VW firmabil skal til service. Bestiller du et serviceeftersyn via www.servicelink.dk, sørger vi for at afhente din VW firmabil og returnere den efter udført service samme dag. Du får adgang til oplysninger om din VW firmabil via vores hjemmeside.