Kategorier
Overnatning

Weekendophold Billund

Hotel Svanen er et nyt designhotel i Billund, som tilbyder weekendophold fyldt med forkælelse. Efter en travl uge fortjener man et weekendophold, hvor der står nydelse og afslapning på programmet. Prøv et weekendophold på det firestjernede hotel i Billund.

Det firestjernede hotel er en oplevelse i sig selv, når seværdighederne i Billund skal udforskes. I nærheden af Hotel Svanen ligger Kongernes Jelling, Egtvedpigens grav, Vejle ådal, Frederikshåb Plantage og meget mere. Hotellet prydes af et fantastisk flot design i reception, lounge og på værelserne til weekendophold. Desuden findes her en af de bedste restauranter i Billund.

Vi kan servere sandwich og snacks døgnet rundt, og I har gratis trådløst internet på hele hotellet samt adgang til gæste pc/printer og 48-timers vaske- og renseservice.

Weekendophold i Billund – lørdag
Hotellet i Billund tilbyder weekendophold med musikarrangementer. I ankommer lørdag eftermiddag i Billund og checker ind på de dejlige, lyse og komfortable værelser. Om aftenen serveres en tre retters menu eller en omhyggeligt sammensat buffet efterfulgt af kaffe med chokolade. Jeres weekendophold i Billund afsluttes med den store morgenbuffet frem til kl. 10.

Forlænget weekendophold i Billund
I kan forlænge jeres weekendophold på Hotel Svanen i Billund med fredag eller søndag, hvor der serveres en to retters gourmet-menu efterfulgt af kaffe med chokolade. Det forlængede weekendophold i Billund inkluderer altså to overnatninger, to morgenbuffeter og to aftenmenuer.

Luksus weekendophold i Billund
Den ultimative forkælelse opnår I på et luksus weekendophold i vores nye tårnværelser. Her ligger de såkaldte Junior Suiter, som er meget smagfuldt indrettede værelser med det sidste nye indenfor interiør og en fortrinlig udsigt, der gør jeres weekendophold til en unik oplevelse.

Hotel Svanen i Billund har for nylig indrettet de eksklusive tårnværelser med jacuzzi spa eller brusetårn samt minibar. Indled jeres luksus weekendophold i Billund med en flaske champagne og frugt, der er vores velkomstgave til jer. Begynd aftenen i restauranten med en aperitif efterfulgt af en fire retters menu incl. kaffe og chokolade.

Som afslutning på et skønt weekendophold serverer hotellet i Billund den store morgenbuffet med både sødt og sundt. Vi serverer bl.a. oste, pålæg, æg, bacon, pølser, vafler, müsli og frisk frugt.