Kategorier
Overnatning

Weekendophold Jylland

Efter en travl uge fortjener man et weekendophold, hvor der står nydelse og afslapning på programmet. Et weekendophold på Hotel Svanen i Jylland er en oplagt idé til at fejre mærkedage; fødselsdag, bryllupsdag, jubilæum osv. Hotel Svanen i Jylland tilbyder weekendophold fyldt med forkælelse.

Hotellet i Jylland ligger kun tre km fra lufthavnen i Billund, hvilket gør os til det naturlige mødested for såvel forretningsrejsende på konferencer som par på romantiske weekendophold.

Et weekendophold på det firestjernede hotel i Jylland er det perfekte udgangspunkt, når seværdighederne i det sydlige Jylland skal udforskes. Under 30 minutters kørsel fra Hotel Svanen finder man bl.a. Kongernes Jelling, Egtvedpigens grav, og Vejle ådal. Lalandia og Legoland ligger i gåafstand.

Men et weekendophold på Hotel Svanen er også en oplevelse i sig selv. Hotellet prydes af et fantastisk flot design i reception, restaurant, lounge og på alle værelserne.

Weekendophold i Jylland – et døgn
Hotellet i det sydlige Jylland tilbyder weekendophold med musikarrangementer. I ankommer lørdag eftermiddag i receptionen og checker ind på dejlige, lyse værelser. Om aftenen serveres en menu på tre retter eller en omhyggeligt sammensat buffet efterfulgt af kaffe og chokolade petit fours. Som afslutning på jeres weekendophold serverer Hotel Svanen i Jylland en stor morgenbuffet med både sødt og sundt. Morgenmaden efter et weekendophold i Jylland består af bl.a. oste, pålæg, æg, bacon, pølser, vafler, müsli og frisk frugt og bitter!

Forlænget weekendophold på Hotel Svanen i Jylland
I kan forlænge jeres weekendophold på vores designhotel med fredag eller søndag, hvor der serveres en to retters gourmet-menu efterfulgt af kaffe og chokolade petit fours. Det forlængede weekendophold i Jylland omfatter således hele to overnatninger, to morgenbuffeter og to gourmetmenuer.

Luksus weekendophold i Jylland
I kan også vælge luksus weekendophold i et af vores nye tårnværelser. Hotel Svanen i Jylland har indrettet de eksklusive tårnværelser med jacuzzi spa eller brusetårn samt minibar. De såkaldte Junior Suiter er værelser med det sidste nye indenfor interiør og en fantastisk udsigt, der gør jeres weekendophold til noget helt særligt.

Som indledning på jeres luksus weekendophold i Jylland tilbyder vi en velkomstgave bestående af champagne og frugt. Begynd aftenen i restauranten med en aperitif efterfulgt af en fire retters menu incl. kaffe og chokolade petit fours.