Kategorier
Overnatning

Wellnessophold Jylland

Hotel Svanen i det sydlige Jylland tilbyder wellnessophold for alle, der vil gøre noget godt for sig selv. Med blot tre km fra lufthavnen i Jylland, er Hotel Svanen det perfekte udgangspunkt for et wellnessophold for vores firmakunder, familier, singler og par.

Gør dig selv en god gerning
Et wellnessophold på Hotel Svanen i Jylland omfatter en luksusbehandling hos Klinik Unik – vores inhouse kosmetolog. Vores læge-eksaminerede kosmetolog har en bred vifte af uddannelser, der tilsammen giver hende en unik bredspektret ekspertise indenfor pleje af indre og ydre skønhed. Jane er også makeup-artist, negledesigner, ligesom hun har en uddannelse i psykoterapi.

I en travl hverdag sætter vi ofte vores egne behov i sidste række. Men det er vanskeligt at drage ordentlig omsorg for andre, hvis vi glemmer omsorgen for os selv. Desuden fremskynder langvarig stress kroppens og hudens ældningsproces, så der er al mulig grund til at passe ordentligt på os selv. Med et welnessophold på Hotel Svane i Jylland bliver vores gæster bevidste om, at skønhed, sundhed og velvære kommer både indefra og udefra.

Behandlinger på welnessophold
På Klinik Unik i Jylland sørger vi for, at De altid er i centrum på Deres wellnessophold. Vi tilbyder professionelt udførte behandlinger med professionelle produkter, der er nøje afstemt Deres hudtype.

En ansigtsbehandling består af afrensning, hudanalyse med vejledning, peeling, dybderensning, retning af bryn med Lycon Voks, ansigtsmaske og øjenmaske, dagcreme, øjencreme og let makeup.

Vi kan supplere med massage af ansigt, décolletage, hovedbund og ryg samt manicure og håndmassage og håndmaske med fersken paraffin.

En luksusbehandling inkluderer alt det ovenstående foruden kropspeeling, kropsmassage, farvning af vipper og bryn og neglelak på hænder og fødder. 

Overrask manden med et wellnessophold
”Mens day off” er et wellnessophold, hvor mænd kan stresse af. På tre timer kan man nyde en kropspeeling, kropsmassage, hovedbundsmassage, luksus ansigtsbehandling, manicure og pedicure.

Wellnessophold med overnatning
Et wellnessophold på Hotel Svanen i Jylland kan indbefatte overnatning i vores Superior-værelser og Junior Suiter. Det er store, lyse værelser i hotellet fire tårne med god udsigt og det nyeste og lækreste interiør. De luksuriøse badeværelser indeholder brusetårn og jacuzzi spa.