Kategorier
Ferie

Luksus familierejser

Luksusferier med børn

Peacock Travel samarbejder med en bred vifte af luksushoteller, der både appellerer til par og familier. Vi har også en lang række hoteller, der er specielt egnet til luksus familierejser. Vi samarbejder bl.a. med hoteller, der har børnefamilier som målgruppe: Familieresorts med børnepool, børnemenuer, underholdning og alskens faciliteter, der gør det nemt at have både små og store børn med på ferie.

Bemærk at flere af vores hoteller giver gratis værelse til børn i nogle perioder af året. Alternativt kan I få børnenes værelse til halv pris. Tjek vores tilbud på luksus familierejser. Vores familietilbud omfatter typisk to børn og to voksne, men vi er altid klar til at skræddersy luksus familierejser til storfamilien eller enlige med børn.

Luksus familierejser i hele verden

Vores destinationer byder på uforglemmelige oplevelser, hvad enten I rejser med familien, den eneste ene, vennerne eller kollegerne. Vi sammensætter luksus familierejser i Asien, Afrika, Australien, USA og Europa… tjek vores mange eftertragtede destinationer eller kontakt os, hvis I har brug for inspiration.

Vores hoteller ved strandene giver mulighed for vandsport, snorkling og dykning foruden spændende og lærerige kulturelle ekskursioner og gastronomiske oplevelser.

Luksus familierejser skal rumme aktiviteter for alle aldersgrupper, men også muligheder for fælles oplevelser. Hos Peacock Travel har I f.eks. mulighed for at kombinere storbyoplevelsen med et afstressende ophold på en sandstrand.

Luksus familierejser i Sydeuropa

Vi tilbyder bl.a. luksus familierejser til Algarve i Portugal. Algarvekysten byder på lækre sandstrande, og havet er rigt på fisk, især sardiner, tun og makrel. Stedet er oplagt til en skøn badeferie, der kan suppleres af besøg i idylliske fiskerlejer, naturparken Ria Farmosa, den historiske by Faro og marinaen Vilamoura.

I Italien tilbyder vi luksus familierejser til bl.a. Amalfi, Venedig, Milano og Piemonte. Piemonte er omgivet af Alperne, herunder Monviso, hvor floden Po udspringer, og Monte Rosa. Udover det romantiske sødistrikt finder man i Piemonte 56 forskellige naturparker, ikke mindst Gran Paradiso National Park.

Mallorca er også et eftertragtet sted for luksus familierejser. Den spanske ø i Middelhavet byder på sandstrande, krystalklart vand, fyrretræsklædte dale og forrevne, lave bjergkæder. Særligt nordeuropæiske turister holder af den solbeskinnede ferieø, hvor klimaet er behageligt hele året.

Luksus familierejser til fjerne himmelstrøg

Vi har også et væld af destinationer uden for Europa, f.eks. Malaysia og Mauritius. Vores fantastiske Malaysia-pakker kombinerer et ophold på luksushotel i den pulserende hovedstad Kuala Lumpur med afslapning på en idyllisk tropeø ud for Malaysias vestkyst.

Mauritius er et drømmemål for mange rejser. Den lille ø øst for Madagaskar, midt i Det Indiske Ocean, er indbegrebet af lange kridhvide strande og azurblåt hav. Det krystalklare varme vand kendt for koralrev og klovnfisk gør snorkling til en hyppig aktivitet.