Kategorier
Events

Spændende ideer til events

MESSE C er altid klar med ideer til events, hvad enten du skal bruge events til en messe, konference eller fest. Vi tilbyder en lang række pakker med events, der kombinerer forplejning og underholdning.

Smukke, smilende og servicemindede værtinder

Vores smukke, smilende og servicemindede værtinder kan gøre jeres events oplevelsesrige for alle deltagere. På en messestand er det første indtryk uvurderligt, og derfor er det en god idé at lade en værtinde sikre, at der bliver taget godt imod alle gæster. Vores værtinder kan aflaste jeres medarbejdere, så de får tid til at gøre det, de er bedst til, når jeres produkter og serviceydelser skal promoveres.

Professionelle værtinder og bartendere kan desuden servere friskbagt morgenbrød, kager, pizza, gourmet kaffe, italiensk is, sunde smoothies eller raffinerede cocktails.

Bake Off Events

På vores Bake Off Events bliver jeres gæster mødt med duften af friskbagt brød. Bake Off Events på messer trækker folk ind på standen og skaber en hyggelig stemning. Gæsterne får lidt mere, end de forventer; morgenbrød, kanelsnegle, muffins eller pizza, der serveres direkte fra ovnen. Vi indretter din stand med flere ovne, og du kan få servietter med logo. Værtinden, der også kan være en levende reklamesøjle, sørger for friskbagt brød til alle gæster og rengøring, så du kan fokusere på det, du er bedst til.

Nøgle Events

Blandt vores events er også sjove konkurrencer, der kan skabe opmærksomhed om en messestand eller et nyt tiltag. I vores Nøgle Events får alle gæster/deltagere udleveret en nøgle, der skal bruges til at åbne en skattekiste. Nogle nøgler passer til kisten, andre er nitter. I kisten er der gaver til dem, der har fået en vindernøgle. Symbolikken er klar – nøglen til succes – og på skattekisten kan man trykke et logo eller et budskab. Vi har mange forslag til egnede præmier, der kan lægges i skattekisten. En af vores værtinder kan hjælpe til at skabe opmærksomhed om og styre konkurrencen.

Dine events på film

Få en fotograf til at tage billeder af eller filme din messestand, konference eller fest. Billedmaterialet kan lægges på jeres hjemmeside eller sociale medier, så andre end deltagerne kan få del i oplevelsen. Med vores Foto/Video Events kan du få en film fra din messestand med stemningsbilleder og udtalelser fra tilfredse kunder og samarbejdspartnere leveres færdigredigeret, klar til at blive sendt til kunden eller publiceret på YouTube, FaceBook osv.