Kategorier
Motor

Honda påhængsmotor

Miljøvenlig motor

En Honda påhængsmotor starter altid og er let at transportere. Udover en blød og lækker motorgang får du med Honda en miljøvenlig, økonomisk og robust påhængsmotor. På miljøsiden går Honda langt videre end de europæiske RCD regulativer, der ellers betragtes som verdens strengeste miljøkrav. En Honda påhængsmotor forurener og støjer væsentligt mindre end kravene, og 95 procent af materialerne kan genanvendes.

Verdens første 4-takts påhængsmotor

En Honda påhængsmotor gør sejladsen til en fornøjelse – med en Honda påhængsmotor får du god brændstoføkonomi, lang holdbarhed og rolig motorgang.

Allerede i midten af 1960’erne præsenterede Honda verdens første 4-takts påhængsmotor. Tanken var at 2-takternes udstødning af afbrændt olie under vandet umuligt kan være godt for miljøet. Og netop miljøspørgsmålet, lysten til at tænke nyt og jagten på virkeliggørelse af det storslåede, har altid været grundlaget for Hondas drømmefabrik. Honda, der begyndte som krigsleverandør, blev hurtigt verdens største producent af motorer.

Kvaliteten af den enkelte Honda påhængsmotor er sublim. I 1990erne var Honda allerede ude med 4-taktere på 75 og 90 hk. Honda har i dag det største udvalg af 4-takt påhængsmotorer fra 2 hk til 225 hk beregnet til alle sejlsportsaktiviteter.

Præstationer ud over det sædvanlige

Det er målet hos Hondas ingeniørteam at holde placeringen som verdens førende producent af 4-takt motorer. Honda nye BF75 (75 hk) og BF90 (90 hk) 4-takt påhængsmotorer er attraktive hos bådfolket med deres kloge kombination af høj ydeevne, stabilitet og den nyeste teknologi, der giver præstationer ud over det sædvanlige.

Hondas største påhængsmotor er en 3,5 liter V6, som efter behov kan fås med tre forskellige ydelser. Uanset hvilken du vælger, vil du få en overlegen ydelse fra en motor baseret på de mest moderne teknologier på markedet.

Både til Honda påhængsmotor

Honda leverer en førsteklasses påhængsmotor til alle typer fritidsbåde. Terhi både er fritidsbåde til krævende forhold, AMT både er elegante og komfortable, og Silver både er lette både af marinealuminium.

Sea Star er det markedsførende mærke i klassen for “walk through” kabinebåde, velegnede til både fritidssejlads og fiskeri året rundt. Sea Star fås kun til påhængsmotorer, og sammen med en Honda påhængsmotor finder du det perfekte match.

Honda tilbyder også påhængsmotorer til gummibåde.