Kategorier
Ferie

Luksus rejseoplevelser

Luksus rejseoplevelser kloden rundt

Hos Peacock Travel får du luksus rejseoplevelser i hele verden. Vi sammensætter luksus rejseoplevelser i Canada, USA, Asien, Afrika, Australien, Europa og Mellemøsten. Vores samarbejdspartnere er en bred vifte af skønne hoteller: Små hyggelige bungalows og store luksuriøse resorts, historiske hoteller, golfhoteller, gourmethoteller, velværehoteller osv. Alle steder er nøje udvalgt efter deres evne til at skabe de perfekte rammer om luksus rejseoplevelser.

Kontakt os, hvis du er interesseret i luksus rejseoplevelser. Vi sørger for, du får det helt rigtige hotel, hvad enten du rejser med den eneste ene, familien eller vennerne.

Luksus rejseoplevelser i storbyer

I storbyer verden over samarbejder vi med luksushoteller, der har de skønneste udsigter over havnemiljøer og skylines. I Bangkok kan du f.eks. bo på det legendariske Oriental Hotel, der ligger ved floden Chao Phraya. I New York kan du bo på det 18 etagers Design Hotel, The Standard High Line, der er bygget på de gamle rester af den game jernbane.

Luksus rejseoplevelser på tropeøer

På Seychellerne får du luksus rejseoplevelser af de helt store. Vores rejsekonsulenter besøger de fantastiske øer næsten hvert år, og vi ved hvilke hoteller og områder, der aktuelt har den højeste standard. Seychellerne har nogle af verdens smukkeste strande, og mange er helt isolerede på de i alt 115 små paradis-øer.

Øerne i det Indiske Ocean 1.500 km øst for Afrika blev fra 1756 kontrolleret af Frankrig, der opkaldt dem efter finansministeren Jean Moreau de Séchelles. I 1814 overtog briterne kontrollen med øerne, der først blev uafhængige i 1976. Seychellerne har haft stor succes med at beskytte sin flora og fauna, herunder orkideer, krabber, kæmpeskildpadder og den sjældne sorte papegøje.

Udover Seychellerne tilbyder vi luksus f.eks. rejseoplevelser på Mauritius og Maldiverne.

Luksus rejseoplevelser på krydstogter

Peacock Travel arrangerer også krydstogter. Krydstogter er for mange selve indbegrebet af luksus, og om bord på Seabourn eller Silversea er du garanteret uforglemmelige rejseoplevelser. På et krydstogt er du på en ny spændende destination hver dag, og selve båden er spækket med luksus rejseoplevelser.

Seabourn tilbyder en på én gang afslappet og elegant atmosfære. De intime skibe sejler både til eftertragtede storbyer og til skjulte skatte, hvor større fartøjer ikke kan lægge til.

På Silversea får du overdådige suiter med havudsigt og den luksuriøse frihed ved en all inclusive ferieform. Fokus på detaljer, omhyggelig service og sublim gastronomi gør Silversea et godt valg.