Kategorier
Ferie

Luksus rejser

Luksus rejser kloden rundt

Peacock Travel tilbyder luksus rejser til destinationer overalt i verden. Vi sammensætter luksusrejser til Asien, Afrika, Australien, USA, Canada, Mellemøsten og Europa.

 Luksus rejser er et vidt begreb, og vores kræsne kunder har mange forskellige opfattelser af, hvad der kendetegner luksus: Storslåede naturoplevelser, femstjernede hoteller, sublim ro og velvære, fortrinlig gourmetmad osv. Uanset hvilke behov I har til luksus rejser, kan vi hjælpe.

Igennem de sidste mange år har vi jævnligt rejst jorden rundt for at lokalisere luksuriøse, velbeliggende, hyggelige og unikke hoteller og destinationer. Vi holder et vågent øje med alle vores samarbejdspartnere, vel vidende at standarden ændrer sig, når nye ejere kommer til.

Luksus rejser til Seychellerne

Seychellerne er en af vores mest eftertragtede destinationer for luksus rejser. De 115 øer i det Indiske Ocean 1.500 km øst for Afrika, blev fra 1756 kontrolleret af Frankrig, der opkaldt øerne efter finansministeren Jean Moreau de Séchelles. I 1814 overtog briterne kontrollen med øerne, der først blev uafhængige i 1976

Seychellerne har haft succes med at beskytte sin flora og fauna, herunder orkideer, kæmpeskildpadder og den sjældne sorte papegøje. Ferskvandskrabben Seychellum findes kun på Seychellerne. Øerne er også kendt for den såkaldte kærlighedsnød, Coco de Mer, en palmeart, hvis frugter er formet som en kvindes bagdel.

Luksus rejser til Maldiverne

Peacock Travel arrangerer luksus rejser til Maldiverne – 1192 smukke atoller sydvest for Indien. Her finder vores kunder et paradis med turkise laguner fyldt med farverige fisk og kridhvide strande med svajende kokospalmer. På de maldivianske atoller kan du vælge mellem flere forskellige typer hoteller, fra enkle bungalows på stranden over luksusvillaer på pæle i lagunen til spahoteller med skønne suiter.

Luksus rejser med safari

På luksus rejser til Kenya og Tanzania i Østafrika kombinerer vi spændende safarioplevelser med afslappende ophold ved tropiske sandstrande. Vi samarbejder med luksushoteller direkte ved det Indiske Oceans hvide strande.

Legendariske hoteller

På vores luksus rejser til Fjernøsten får I mulighed for at bo på nogle af verdens mest luksuriøse hoteller, der emmer af kolonihistorie: Raffles Hotel i Singapore åbnede i 1887, og den prisbelønnede kæde omfatter i dag hoteller i Cambodia, Kina og Paris. Mandarin Oriental Hotel er en luksuskæde, der bl.a. rummer det legendariske hotel i Bangkok. Hotellet er berømt for sine overdådige værelser, sin meget britiske eftermiddagste, uovertrufne spa og direkte adgang til Chao Phraya flodens bred.