Kategorier
Bolig

Nilfisk støvsugerposer

Er du på jagt efter de helt rigtige Nilfisk støvsugerposer?

Med Sliplet har du fundet en webshop, der gør meget ud af at have et så bredt sortiment som muligt.

Hvis du er vant til at købe støvsugerposer i dit lokale supermarked, vil du straks mærke en stor prisforskel. Vi kan nemlig ofte tilbyde priser der er 25 til 50% billigere – du kan altså spare en del ved at handle hos os.

Hvem vi er og vores værdier

Sliplet er en virksomhed hvis største opgave er at blive danskernes foretrukne leverandør af støvsugerposer samt andre varegrupper.

Vi forhandler konstant med vores leverandører. Det gør vi for at få de bedste priser til os selv, hvorefter vi giver dem videre til dig – sådan har vi altid gjort, og det vil vi blive ved med.

Hos Sliplet har vi 5 hovedmål:

  • Vi skal altid tilbyde de bedste priser på blandt andet støvsugerposer. Når vi får gode mængderabatter hos vores leverandører, gør du også.
  • Vi vil holde forsendelsesomkostningerne nede.
  • Som besøgende på vores hjemmeside skal det være nemt og hurtigt at finde den rigtige vare.
  • Kvalitet og pris skal gå hånd i hånd.
  • Vores service skal være i top.

Så længe de 5 ovenstående hovedmål er overholdt, er vi sikre på, at vores kunder er tilfredse.

Gode anmeldelser af vores kunder

Hos Sliplet er vi utrolige stolte over den feedback vi har fået fra vores kunder. På vores Trustpilot side har vi i skrivende stund lidt under en perfekt karakter, fra mere end 120 tilfredse kunder.

Da kundetilfredsheden for os er alfa og omega, er vi enormt stolte over, at så stor en del af vores kunder er glade for deres køb.