Kategorier
Erhverv

Bilhus

Skal du have bygget et nyt bilhus eller en udstillingshal, kan Kaas Byggeindustri A/S tilbyde de relevante kompetencer. Gennem mange år har vi hjulpet en masse danske virksomheder med opførelse af industribyggeri, og vi har indsigt i en lang række brancher.

Vi kan tilbyde at bygge et bilhus, hvor stålkonstruktioner indgår som bærende dele. Med stål er det muligt at bygge store søjlefrie arealer, hvilket giver total frihed til indretning og disponering af et bilhus.

Vores stålhaller anvendes også som lagerhaller, garager, sportshaller, værksteder osv. og er oplagte valg, når du har et mere permanent behov, og når tyverisikring er vigtigt.

Et bilhus bygget af stål kræver ingen betonsokkel, men ankres i jorden med jordankre. Alle materialer kan genanvendes, hvis der bliver brug for at flytte bygningen.

Det er væsentligt at designe et bilhus, så det passer til lokalområdet. Vi kan variere størrelse og udtryk, når det gælder farvevalg, portløsninger og andre facadeelementer. Stålpladerne leveres i et væld af farver, og et bilhus kan bygges med lysplader, så lysindfaldet bliver optimalt.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på bygning af dit nye bilhus – vi glæder os til at høre fra dig omkring dine bygningsdrømme.