Kategorier
Erhverv

Ridehaller

Kaas Byggeindustri A/S bygger ridehaller i alle størrelser med eller uden plads til opstaldning. Hvis du har behov for mere plads eller en ny moderne bygning, er vi klar til at hjælpe med projekteringen. Vi har mange års erfaring med byggeri, og hos os er du sikret god rådgivning om alle former for ridehaller.

Kaas Byggeindustri A/S har opnået stor kompetence inden for byggeopgaver, som er udført som del- eller totalopgaver. Vi bygger primært ridehaller, hvor stålkonstruktioner indgår som bærende dele.

Vores ridehaller bruges af rideskoler, landmænd og øvrige private med heste. Kombineret med staldsystemer er vores ridehaller komplette løsninger til hestestutterier.

Vi kan tilbyde moderne ridehaller med stort naturligt lysindfald, tilstødende arealer for tilskuere, materiel og en lang række kundespecifikke løsninger, der gør rummeligheden og anvendeligheden optimal. 

Stålpladerne til ridehaller leveres i et væld af farver foruden lysplader, hvor der er behov for naturligt lys. De robuste ridehaller bygges uden generende stolper, hvorved udnyttelsesfladen bliver maksimal.

Kontakt os for et uforpligtende møde om hvad vi kan tilbyde indenfor ridehaller – du får en skitse og et prisestimat. Vi leverer fleksible, effektive og robuste ridehaller, og vi sikrer dig højest mulig kvalitet og sikkerhed for dine brugere.