Kategorier
Overnatning

Booking af hotel

Booking af Hotel Svanen indebærer ophold på det nyeste design- og boutiquehotel i Billund. Det er booking af et hotel kun 3 km til Billund Airport med gåafstand til Legoland og Lalandia.

Booking af Hotel Svanen medfører et ophold i behagelige og hjemlige omgivelser, der er indrettet til både familier, der skal på ferier, og firmaer, der skal på konferencer, teambuilding og lignende. Efter booking af det firestjernede jyske hotel starter jeres ophold med en drink i vores lounge, hvor ilden knitrer i pejsen, efterfulgt af en udsøgt middag i vores eksklusive restaurant. Morgenbuffeten serveres mellem 05.00-10.00 alle ugens dage.

Booking af Hotel Svanen kan ske døgnet rundt – vi har døgnbemanding af receptionen.

Booking af hotel med adgang til vikingetiden
Skal I udforske seværdighederne i og omkring Billund, er booking af Hotel Svanen et oplagt valg. 

Udover Legoland og Lalandia ligger der en række spændende seværdigheder inden for 30 min kørsel: Kongernes Jelling, Tørskind Grusgrav/Robert Jacobsen, Egtvedpigens grav, Vejle ådal, Frederikshåb Plantage, Bindeballe Købmandgård osv.

Kongernes Jelling fortæller historien om vikingetiden, da Jelling var centrum i den danske historie: Gorm den Gamle og Harald Blåtand havde deres daglige gang i Jelling, hvor de i 900-tallet skabte et enestående anlæg med rødder i den hedenske oldtid.

Booking af hotel til ferie og forretning
Hotel Svanen har en lang række forskellige lyse og velindrettede værelser velegnede til såvel forretningsrejsende og ferierende børnefamilier og par.

Booking af Comfort-værelser inkluderer telefon, fladskærms tv med gratis filmkanaler, radio, trådløst internet, luksusmadrasser og badeværelse med brusekabine og hårtørrer.

Booking af Superior-værelser indebærer ophold i underetagen af de fire tårne. Her finder I nogle af de mest eksklusive og smagfuldt indrettede værelser på noget hotel i Jylland. Det luksuriøse badeværelse indeholder f.eks. brusetårn.

På øverste etage af de fire tårne på Hotel Svane i Billund tilbydes overnatning i de såkaldte Junior Suiter. Junior suiterne er meget smagfuldt indrettede værelser med det sidste nye indenfor interiør og en fortrinlig udsigt. Junior Suiterne rummer badeværelse med original Jacuzzi Spa samt minibar, kaffe/the sæt og strygejern/bræt.