Kategorier
Ferie

Eksotiske familierejser

Peacock Travel skræddersyr familierejser til mange eksotiske destinationer i Asien og Afrika. Vi sammensætter eksotiske familierejser, hvad enten I er en storfamilie, der skal på en generationsrejse, eller enlige forældre med børn. Vi tilbyder eksotiske familierejser til de mest vidunderlige destinationer med masser af sports- og fritidsaktiviteter for både børn og voksne. Vi samarbejder med fremragende resorts, hvor børn kan muntre sig i et sikkert miljø, og hele familien kan slappe af ved poolen, i båden, i spa’en eller på golfbanen.

I sommerhalvåret er priserne ofte lavest, og flere af vores hoteller giver gratis værelse til børn i nogle perioder af året. Tjek vores tilbud.

Mauritius

Mauritius er et drømmemål for mange eksotiske familierejser. Den lille ø øst for Madagaskar, midt i Det Indiske Ocean, er indbegrebet af lange kridhvide strande og azurblåt hav. Det krystalklare varme vand fyldt med koralrev og klovnfisk gør snorkling en populær aktivitet for både børn og voksne. Den venlige og imødekommende befolkning gør Mauritius til et ferieparadis – både hvad angår oplevelser og afslapning.

Maldiverne

På Maldiverne finder du en tropisk drømmeverden med turkise laguner fyldt med farverige fisk og kridhvide strande med svajende kokospalmer. Republikken sydvest for Indien består af 1192 smukke atoller i det Indiske Ocean. På eksotiske familierejser til de maldivianske atoller kan I vælge mellem flere forskellige typer hoteller, fra enkle bungalows på stranden over luksusvillaer på pæle i lagunen til spahoteller med skønne suiter.

Nepal

På vores eksotiske familierejser i Nepal, kan I opleve landets tre smukke og kontrastfulde regioner. Hovedstaden Kathmandu er som en tidsrejse til middelalderen med en enestående samling af templer, helligdomme og paladser. Oplev også Everest Regionen og de mægtige Himalaya bjerge, dels fra fly og dels med vandrestøvlerne på. I Chitwan National Park kan I tage på safari på elefantryg og i jeeps. Her er næsehorn, bøfler, krokodiller, et rigt fugleliv samt mulighed for at se den store Bengalske tiger.

Thailand

I Thailand kan I opleve det historiske Bangkok, floden Chao Phraya, Grand Palace templet, den gamle hovedstad Ayutthaya og meget mere, alt sammen med udgangspunkt i det legendariske Oriental Hotel. Eksotiske familierejser til Bangkok kan med fordel kombineres med en badeferie i det sydlige Thailand.

Kenya

Vi arrangerer eksotiske familierejser til Østafrika, hvor I bl.a. kan opleve det storslåede Masai Mara-vildtreservat, som må være det mest storslåede dyreoptrin på jorden. Hvert år, når regntiden ender i maj, vandrer gnuer, zebraer, antiloper og gazeller i hundredetusindvis fra Serengeti sletten i Tanzania til den åbne slette Masai Mara. I får mulighed for at bo i små autentiske, men luksuriøse teltlejre.