Kategorier
Overnatning

Familietur Jylland

Beliggende blot 3 km fra lufthavnen i Jylland er Hotel Svanen det optimale udgangspunkt for en familietur. Hotellet ligger i gåafstand – 5-700 meter – fra Legoland og Lalandia i Jylland.

To voksne, to børn, to døgn
Vi tilbyder en familietur med luksusophold for to voksne og to børn i et nyindrettet værelse med Jacuzzi Spa. To døgn, to retters aftenmenu/buffet og to gange morgenmad.

På en familietur til Jylland kan børnene bo i Junior Suiten med Jacuzzi Spa. Børnene får serveret en hovedret, isdessert og en sodavand.

Forlystelser og seværdigheder
Nyd ferien med en familietur på Hotel Svanen i Jylland. Legoland er en kæmpe oplevelse for hele familien. På Hotel Svanen bor I så tæt på parken, at I kan starte forlystelserne tidligt om morgenen.

Udover Legoland er hotellet en god basis for en familietur til Givskud Zoo, en løvepark på 60 hektar, hvor man kan opleve spændende dyr i store, frie anlæg. I Givskud Zoo i Jylland kan man tage på safari i egen bil eller med safaribus, hvor man kommer “faretruende” tæt på løver, nysgerrige strudse, sjove aber og mange andre dyr fra hele verden. Udforsk urskoven, find gorillaerne, se vandfaldet og den afrikanske landsby.

Det firestjernede hotel i Jylland ligger i gåafstand til Lalandia, Nordeuropas største Aquadome. En familietur til Lalandia omfatter også en tur i MonkyTonky Land, Bowling, Minigolf og meget mere.

De natur- og historieinteresserede kan tage en familietur til Kongernes Jelling, Tørskind Grusgrav/Robert Jacobsen, Egtvedpigens grav, Vejle ådal, Frederikshåb Plantage, Bindeballe Købmandgård etc., som ligger under 30 minutters kørsel fra Hotel Svanen.

 Familietur med overnatning
Overnatning på det firestjernede hotel i Billund er en oplevelse i sig selv. Hotellet prydes af et fantastisk flot design i reception, restaurant, lounge og på alle værelser. Vi har også legerum til små og store børn, og tilbyder masser af spændende aktiviteter til børn og voksne på familietur.

En familietur på Hotel Svanen i Jylland inkluderer overnatning i Superior værelse med Jacuzzi Brusetårn eller Junior Suite med Jacuzzi Spa.

Hotel Svanen i Jylland serverer morgenmad til alle på familietur. På morgenbuffeten kan man vælge både sundt og sødt; her er oste, pålæg, æg, bacon, pølser, vafler, müsli og frisk frugt – og en morgenbitter til de voksne.