Kategorier
Transport

Firmakørsel

Skal De forkæle Deres medarbejdere? Vi arrangerer firmakørsel til teaterforestillinger, koncerter, juleshopping i indland og udland. Glamsbjerg Turist har glade kunder blandt private virksomheder, kommuner, regioner og stat. Vi har mange års erfaring med firmakørsel til alle formål; fra konferencekørsel til julefrokosttransport ud og hjem. Om det er arbejde eller fest kan vi levere en service, der svarer til Deres behov.

Firmakørsel til skiferie og messe
Skal Deres firma på skiferie, kan vi tilbyde firmakørsel til pisterne i Italien, Østrig og Frankrig.
Vi har hævet serviceniveauet i vores turistbusser, så det er muligt at sove undervejs. Vores turistbusser til firmakørsel kan indrettes efter ønske med f.eks. konferenceborde, så man kan arbejde på vejen derned. Alle vores busser er røgfri og udstyret med alt, hvad der kræves i en luksusbus til firmakørsel.

Skal Deres firma på messe, er det effektivt at kunne mødes om de sidste praktiske gøremål undervejs. Vi tilbyder firmakørsel i firestjernede luksusbusser med plads til 23-28 personer. Busserne kan indrettes med sofagruppe og 1-4 borde, så det er muligt at holde møder og præsentationer ombord. Vores busser til firmakørsel indeholder endvidere køkken med køleskab, mikroovn, toastmaskine, kaffemaskine mv., radio/-stereoanlæg, DVD/video, GPS navigation, aircondition og toilet.

Komfort og præcision
Firmakørsel i vores moderne luksusbusser giver mulighed for at forberede jer til vigtige begivenheder, enten ved at arbejde eller slappe af. Med firmakørsel i behagelige busser med alle moderne faciliteter kommer I friske, velforberedte og udhvilede frem til møder, messer og konferencer. Når I skal hjem igen, er det også rart med muligheden for at kunne anvende transporttiden fornuftigt til efterbehandling af sager mv.

Vi sætter sikkerhed og præcision højt. Firmakørsel udføres af erfarne, servicemindede og uniformerede chauffører. Med en stewardesse om bord kan vi desuden tilbyde servering. Mad og drikke til firmakørsel skal bestilles inden afrejsen og kan f.eks. bestå af friske sandwich, kaffe, øl og vin. Vi kan også hjælpe med hotelreservation, færgebilletter og andre praktiske foranstaltninger.