Kategorier
Konference

Firmaophold Sjælland

Firmaophold i idylliske omgivelser på Sjælland

Saltoftehus på Sjælland tilbyder firmaophold i idylliske landlige omgivelser. Saltofte Gods, der ejes og drives af slægten Boserup, er omgivet af marker og skov. Niels Boserup driver landbruget, mens Birgitte Boserup siden 2005 har opbygget Saltoftehus Konference Center, som benyttes flittigt til firmaophold. Nogle af Danmarks største virksomheder holder møder i det gamle frugtlager på Sjælland, bl.a. DONG Energy, FL. Smidt, Novo Nordisk, Statoil og Novozymes, Danske Bank og Siemens.

Birgitte har sin professionelle baggrund i 8 år i A.P. Møller Mærsk og 10 år som PR chef i Haldor Topsøe A/S. De grundlæggende kvalitets normer for Saltoftehus er kvalitet i alle detaljer, professionalisme, nærvær og top service i de smukke og moderniserede rammer omgivet af den autentiske natur.

I 2009 blev Saltoftehus udvidet med 20 værelser, der ligger i det gamle Frugtlager og i den gamle Elevfløj. De historiske bygninger fremstår udvendigt, som dengang de husede æbler, kirsebær og landbrugselever. I værelserne i Frugtlageret sover man under de gamle hanebånd og har udsigt ud over Tissøe eller markerne. Væggene er udsmykket med fotografier taget på og omkring Saltoftehus og Saltofte Gods. Alle værelser har eget bad, minibar, TV, hårtørrer og highspeed trådløs internetforbindelse.

Lokalproducerede råvarer af høj kvalitet

Ved firmaophold, der inkluderer fuld forplejning, samarbejder Saltoftehus med Elmely Kro og Restaurant Suri på Sjælland. Vi gør brug af danske – og hvor muligt – lokalproducerede råvarer af høj kvalitet. Vi serverer årstidsrelaterede menuer. Bordene pyntes med blomster fra egen have fra maj til oktober.

Vi tilbyder også frokost og middag i skoven, hvor fakler og kandelabre lyser op under træernes kroner, mens personalet kræser om gæsterne med mad og drikke. Saltoftehus er omgivet af 400 hektar privat natur, skov og marker. Ved firmaophold bruges skoven flittigt til teambuilding aktiviteter, f.eks. mountainbike-ræs, orienteringsløb/quiz, samarbejdsøvelser mv., faciliteret af professionelle instruktører.

Forretning og fornøjelse

Firmaophold på Salthoftehus på Sjælland skræddersys til den enkelte kundes behov. Vi tilbyder som udgangspunkt både dagsmøder med morgenmad og frokost, heldagsmøder, der inkluderer aftensmad, og konferencedøgn med overnatning i nyrestaurerede enkeltværelser.

Udover firmaophold arrangerer vi private fester ved godset på Sjælland, som f.eks. konfirmation, bryllup, sølvbryllup og runde fødselsdage. Et arrangement på Saltoftehus lader værter og gæster helt fri for pligter. De skal blot nyde, mens vores dygtige personale står for alt det praktiske. Saltoftehus leverer udelukkende hele løsninger – det er ikke muligt kun at leje lokalerne.

Saltoftehus er klassificeret med 4 stjerner af HORESTA og er ligeledes godkendt Green Key virksomhed.