Kategorier
Konference

Kursussted Sjælland

Moderne kursussted på Sjælland

Saltoftehus er et moderne kursussted på Sjælland, der ejes og drives af Birgitte Boserup. Saltoftehus er beliggende på Saltofte Gods, som ejes af Birgitte mand – Niels Boserup. De er tredje generation af Boserup-slægten på Saltofte Gods.

Når I ankommer, byder Birgitte Boserup velkommen på gårdspladsen og viser til rette. Vi lægger vægt på at give vores gæster, der primært er travle forretningsfolk, en afstressende oplevelse, der indbyder til inspiration og nye tanker. Saltoftehus er klassificeret med 4 stjerner af HORESTA og er ligeledes godkendt Green Key virksomhed.

Birgitte Boserup har siden 2005 opbygget Saltoftehus – møde og konference delen af Saltofte Gods.  Birgitte har sin professionelle baggrund i 8 år i A.P. Møller Mærsk og 10 år som PR chef i Haldor Topsøe A/S. De grundlæggende kvalitets normer for Saltoftehus er kvalitet i alle detaljer, professionalisme, nærvær og top service i de smukke og moderniserede rammer omgivet af den autentiske natur.

Kursussted med egen skov

Saltoftehus er et kursussted på Sjælland, ca. 1 times kørsel vest for København. Det eftertragtede kursussted på Sjælland er skabt ud fra en filosofi om, at naturen har en dyb og afslappende effekt på mennesker. Vi er omgivet af 400 hektar fungerende landbrug og smuk sjællandsk natur. Bl.a. råder vi over 30 hektar skov, som bruges til en lang række forskellige aktiviteter, herunder middag i det fri. Saltoftehus er bl.a. kendt for sine frokoster og middage under de grønne trækroner.

Vi samarbejder med en række anerkendte uddannelses-firmaer og skræddersyr forløb til den enkelte kunde. Vi arrangerer bl.a. kurser i ledelsesudvikling, præsentationsteknik, ergonomi, gastronomi, maleri og meget mere. Blandt vores kunder er nogle af Danmarks største virksomheder, f.eks. Novo Nordisk, Statoil og Novozymes. Vi lægger også lokaler til kurser og seminarer for Region Sjælland, Kalundborg Kommune og Sorø Kommune.

Idylliske bygninger med moderne faciliteter

De historiske bygninger på Saltoftehus – Hestestalden, Frugtlageret og Elevfløjen – fremstår udvendigt som i gamle dage. Indvendigt er de gennemgribende ombygget til at møde den kræsne konferencegæsts behov i udførelsen af værelser og kursuslokaler med moderne faciliteter, bl.a. trådløst internet på vores 100Mbit fiber og alle de nødvendige tekniske hjælpemidler. 

Det historiske og autentiske kursussted på Sjælland danner rammen om bl.a. seminarer, konferencer, foredrag, forelæsninger, teambuilding og mangeartede kurser med fokus på mad og motion, sundhed, kreativitet, ledelse og præsentationsteknik med fokus på kropssproget. Vi arrangerer både dagsmøder med morgenbuffet, frokost og eftermiddagskaffe samt heldagsmøde inklusive aftenmenu. Derudover tilbydes konferencedøgn med komplet forplejning og service fra morgen til morgen.

Saltoftehus rummer 20 nyrestaurerede værelser, alle med eget bad og toilet, wi-fi, tv og minibar.