Kategorier
Have

Honda plæneklipper

Driftsikker og kraftig motor

Med en Honda plæneklipper får du innovation og holdbarhed, uanset hvilken model du vælger. Hjertet i en Honda plæneklipper er den enestående og miljøvenlige 4-takt motor, der er driftsikker og kraftig nok til højt græs.

En Honda plæneklipper til glæde for naboerne

En Honda plæneklipper fås i flere forskellige serier. HRX-serien består af 9 modeller fremstillet af polycarbonat, der er tre gange stærkere end stål, og som ikke ruster. Materialet er også med til at gøre en Honda plæneklipper støjsvag. Mange haveejere er generet af støj fra haveredskaber og lignende i villakvarterer – den kraftige motor i en Honda plæneklipper er optimeret til glæde for miljøet, også arbejdsmiljøet og støjmiljøet.

En Honda plæneklipper til den nemme have

Honda er de professionelles foretrukne plæneklipper mærke pga. driftsikkerheden, det lave lydniveau og benzinøkonomien. Derudover gør ergonomiske håndtag en Honda plæneklipper let at betjene.

En Honda plæneklipper er også velegnet til “den nemme have”, hvor man godt kan springe en klipning over. En Honda plæneklipper går ikke i stå i højt græs, og de unikke dobbeltknive gør, at græsset klippes i mindre stykker. Det faktum at opsamlerposen rummer mere græs er også tidsbesparende.

Til små og store plæner

En Honda plæneklipper i HRX-serien fås med enten 47 cm eller 53 cm klippebredde. Desuden kan du vælge mellem variabel fremdrift med Smart-drive eller hydrostatisk gear. Smart Drive-håndgrebet fungerer som en speeder og er velegnet til plæner, hvor man ofte har behov for at ændre hastigheden. Hydrostaten kører med den hastighed, man indstiller den til, og er således mere velegnet til større plæner, hvor hastigheden er jævn. Forbrugerbladet Tænk har kåret en Honda plæneklipper i HRX-serien som verdens bedste.

Findel græsset med en Honda plæneklipper

Med en Honda plæneklipper har man mulighed for at vælge, hvor stor en del af det afklippede græs og opsugede løv man vil opsamle eller kaste ud, og hvor stor en del man vil bioklippe. Med de dobbelte knive og bioklip slipper man for græsklumper på den nyklippede plæne. Knivkoblingen på en HRX-klipper gør endvidere, at man kan fjerne forhindringer i græsset uden at slukke denne Honda plæneklipper (det er kun kniven der stopper, når man forlader maskinen).

En Honda plæneklipper har et kraftigt sug og en særlig opsamler, som rummer mere end andre opsamlere. Men en Honda plæneklipper kan også findele græsset, i stedet for blot at samle det op. Med til en IZY-model følger en opsamler, der kan monteres med bioklip efter behov.  IZY leveres ligesom modellerne i HRX-serien med dobbelt knivsæt, så græsset ikke kun klippes, men også findeles, når det suser rundt i klippehuset. Det findelte græs optages bedre i plænen.