Kategorier
Transport

Konferencekørsel

Hold mødet i bussen, eller forbered jer på vejen til messer, teambuilding events eller firmafester med konferencekørsel. Skal Deres firma på messe, er det effektivt at kunne mødes om de sidste praktiske gøremål undervejs. Konferencekørsel giver mulighed for at forberede jer til vigtige begivenheder, enten ved at arbejde eller slappe af. Med konferencekørsel kommer I friske, velforberedte og udhvilede frem til møder, messer og konferencer.

Konferencekørsel i luksusbusser
Vi tilbyder konferencekørsel i firestjernede luksusbusser med plads til 23-28 personer. Busserne kan indrettes med sofagruppe og 1-4 borde. Vores busser til konferencekørsel indeholder endvidere køkken med køleskab, mikroovn, toastmaskine, kaffemaskine mv., radio/-stereoanlæg, DVD/video, GPS navigation, aircondition og toilet.

Sikkerhed og service
Glamsbjerg Turist har trofaste kunder blandt private virksomheder, kommuner, regioner og stat. Vi sætter sikkerhed og præcision højt. Grundig planlægning frem til Deres konferencekørsel giver trygge rammer for vores højtprofilerede gæster.

Konferencekørsel udføres af erfarne, servicemindede og uniformerede chauffører. Med en stewardesse om bord kan vi tilbyde servering, der er meget mere end blot en snack. Mad og drikke til konferencekørsel skal bestilles inden afrejsen og kan f.eks. bestå af friske sandwich, øl/vand og kaffe med kage. Måske skal vi lægge champagne på køl, så et veloverstået møde kan fejres på turen hjem?
Vi kan også hjælpe med hotelreservation, færgebilletter osv.

Konference i alperne
Det er almindeligt for internationale virksomheder og politikere at afholde konference på skisportssteder uanset årstid. Vi tilbyder konferencekørsel til Alperne med luksus turistbusser.
Vi har hævet serviceniveauet i vores busser, så det er muligt at sove undervejs. Vores luksus turistbusser kan indrettes efter ønske med f.eks. konferenceborde. Alle vores busser er røgfri og udstyret med alt hvad der kræves i en luksusbus til konferencekørsel. Vi har mange års erfaring i at arrangere turist- og konferencekørsel til de mest eftertragtede destinationer i Østrig, Italien og Frankrig.