Kategorier
Erhverv

Lagerhal

Har du behov for at udvide din lagerkapacitet, er du kommet til det rette sted. Kaas Byggeindustri A/S har stor kompetence indenfor byggeopgaver, der er udført som del- eller totalopgaver. Vi kan bygge en klassisk lagerhal af stål eller andre materialer afhængig af behovet. Vi har erfaring og indsigt i en lang række brancher. Vores kernekompetence er projekter, hvor stålkonstruktioner indgår som bærende dele.

Med en lagerhal får du masser af ekstra plads. Selve konstruktionen tager ikke meget indvendig plads indvendig. En lagerhal bruges ofte som mellemlager, inden produkterne skal distribueres til kunderne. En fleksibel lagerhal kan bruges til opbevaring af alt fra bulk-varer og fødevarer til reservedele og pladskrævende komponenter.

Kaas Byggeindustri A/S leverer fleksible, effektive og robuste løsninger. Vi har en detaljeret forståelse for vore kunders forretningsmæssige udfordringer. Har du behov for en midlertidig eller permanent lagerhal, kan vi hjælpe. Vi kan bygge en fleksibel lagerhal, der kan flyttes, hvis det skulle blive nødvendigt. Vi kan også isolere din lagerhal, så rumtemperaturen ligger fast. 

Vi har beskæftiget os med rådgivning, tilsyn og byggeledelse inden for erhvervs – og industribyggeri. Vi opfylder naturligvis alle kravspecifikationer ud fra myndighedskrav. Vi sikrer dig højest mulig sikkerhed for brugerne af din lagerhal. Udover sikkerhed har vi fokus på logistik og håndtering, når vi designer en lagerhal, så vi sikrer, at rummeligheden og anvendeligheden bliver optimal. 

Kontakt os for en uforpligtende snak, hvis du har behov for en ny lagerhal. Hos Kaas Byggeindustri A/S er du sikret professionel rådgivning.