Kategorier
Transport

Leasing af firmabiler

En god forretning

Leasing af firmabiler er en god forretning, især når man kommer op i den høje prisklasse. Leasing af firmabiler af mærker som BMW og Mercedes er traditionelt meget billigere end køb – besparelsen løber let op i flere tusinde kroner om måneden. Leasing af firmabiler kan også svare sig, når det gælder biler i mellemklassen. I den billige ende er besparelsen som regel blot et par hundrede kroner om måneden.

Leasing af firmabiler hos ALD Automotive giver dig mulighed for at vælge mellem mange attraktive bilmodeller. Den hos bilanmeldere meget roste Audi A4 var blandt vores 10 mest leasede personbiler i 2011. Ford Mondeo, der også har fået god kritik, indtog førstepladsen på listen. De tyske og franske bilmodeller dominerede billedet med hele seks biler; Ford Mondeo blev efterfulgt af VW Passat og Ford S-Max. Blandt de franske firmabiler til leasing var Renault den mest populære, efterfulgt af Peugeot og Citroën.

Stordriftsfordele ved leasing

Generelt skal man være meget heldig med rabatterne ved køb, før leasing af firmabiler ikke kan betale sig. Som en af Danmarks største indkøbere af firmabiler opnår ALD Automotive stordriftsfordele på indkøbsprisen, der gives videre som store rabatter til vores leasing kunder. Vores leasing kunder får konkurrencedygtige priser og et højt serviceniveau. Vi kan også tilbyde markante rabatter på ekstraudstyr, interiør, forsikring og brændstof til firmabiler. 

ALD Automotive varetager leasing af 900.000 firmabiler for vores kunder i 37 lande, heraf 19.000 firmabiler i Danmark. Vi beskæftiger 110 fuldtidsmedarbejdere med stort kendskab til leasing af firmabiler. Hos os møder du inkarnerede bilfolk, som kan give dig den optimale billøsning.

Frit valg mellem bilmodeller

Vores kunder har gennem hele aftaleperioden mulighed for at ændre deres leasing løsning, således at flåden af firmabiler er optimal i forhold til skiftende behov. Vores kunder kan vælge frit mellem bilmodeller og får i tilgift fuld service og vedligeholdelse, sommerdæk, benzin/dieselkort med klækkelige rabatter, 24 timers nødhjælpsservice med mere. 

Leasing går ud på at reducere omkostninger ved firmabiler. Men leasing er også en måde at frigøre ressourcer og risici, når I kører firmabiler. Med leasing kan kapitalen arbejde i virksomheden, frem for at stå bundet i firmabiler. Vi overtager de administrative byrder ved bilflåden. I undgår også risikoen på bilens gensalgsværdi, service og vedligeholdelsesomkostninger samt udsving i renten, når I vælger leasing af firmabiler.