Kategorier
Transport

Leasing af stationcar

Plads i en stationcar

Leasing af stationcar er en populær løsning, især hos de pladsmæssigt udfordrede børnefamilier. Med en stationcar får man meget bil for pengene; pladsen i bagagerummet muliggør transport af barnevogn, klapvogn eller fire kufferter, når familien skal på udflugt.

For den kørende sælger, der skal transportere varer i mindre omfang, er leasing af stationcar også en god løsning. En stationcar kan virke stor til bytrafik, specielt når man skal parkere, men på de åbne vidder er den det perfekte leasing valg.

Analyse af totaløkonomien ved leasing af stationcar

Det betaler sig at gøre et ordentligt forarbejde, inden man anskaffer den næste stationcar. Stigende skatter og brændstofpriser har gjort det stadig vigtigere at tænke sig grundigt om, når man vælger bil, så budgettet ikke skrider. Forsikring, brændstof, vedligeholdelse og beskatning er mindst lige så vigtige aspekter som indkøbsprisen, på den lange bane. En opgørelse af de samlede udgifter viser som regel at leasing er en god idé.

Hos ALD Automotive bygger vi altid vores rådgivning om leasing af stationcar på en analyse of totaløkonomien. Som én af de største indkøbere af biler i Danmark opnår ALD Automotive en lang række stordriftsfordele, eksempelvis brændstofrabatter og konkurrencedygtige forsikringspræmier – fordele som vores kunder nyder godt af i form af lavere leasingydelser og et reduceret beskatningsgrundlag ved leasing af stationcar.

Ved leasing af stationcar slipper du for uforudsete udgifter på reparationer, da alt vedligehold er omfattet af den faste månedlige leasingydelse. Du slipper også for ekstraordinære værditab ved leasing af stationcar. Med leasing af stationcar bliver det forudsigeligt, hvad bilen reelt koster.

Leasing af Ford Mondeo stationcar

Ford Mondeo stationcar fik førstepladsen på vores top 10 liste over de mest populære biler til leasing i 2011. Den nyeste Ford Mondeo stationcar afviger en hel del fra sin forgænger. Den er blevet opgraderet med to nye motorer: En toliters turbo-benzinmotor med 240 hk og en 2,2 liters diesel-motor med 200 hk. Benzinmotoren forbruger ca. 20 procent mindre brændstof end en konventionel benzinmotor med tilsvarende effekt, hvilket i sig selv gør det til en god leasing bil. Den nye stationcar er også meget støjsvag på motorvejen, hvilket giver et godt arbejdsmiljø, når man skal bruge bilen i embeds medfør. 

Den populære Ford Mondeo stationcar karakteriseres endvidere ved en masse innovativt sikkerhedsudstyr: Nye sidespejle opdager biler i den blinde vinkel, og vibrationer i rattet meddeler, hvis man forlader sit spor. Et lille, fremadrettet kamera skjult bag bakspejlet sender signaler om automatisk nedblænding ved kørsel i mørke, både i forhold til modkørende og forankørende trafik. En kaffekop signalerer, når det er på tide at holde en pause.