Kategorier
Reklame Skilte

Pyloner

Selv nok så store facadeskilte er ikke altid tilstrækkelige til at opnå den ønskede profilering af forretningen. I disse tilfælde kan pyloner (også kaldet standere) gøre udslaget.

Pyloner er det første og det sidste, kunderne ser. Derfor er pyloner en effektiv måde at profilere sin virksomhed på.  Med pyloner ved vejen er det let at blive set på lang afstand.

Pyloner er det bedste af det bedste indenfor fritstående skiltning, og det naturlige valg, når man sætter pris på elegant design og kvalitet. Der findes utallige måder at designe pyloner på – kun fantasien sætter grænser.

De oprindelige pyloner

Begrebet pyloner hidrører oprindeligt de imposante tårnagtige konstruktioner, der parvist flankerede indgangene til egyptiske templer. Sidenhen kom ordet til at betegne de tårne, der understøtter eller bærer kablerne på en bro.

Design af pyloner for enhver smag

Ikke to pyloner behøver være ens. Der findes en myriade af metoder til overfladebehandling, dekoration og belysning, hvorved man nemt kan få en unik løsning, der er nøjagtigt tilpasset ens behov.

Der fremstilles pyloner til både inden- og udendørs brug.

Man kan sagtens designe pyloner, så de bliver en æstetisk understregning af såvel bygningen som virksomheden. Pyloner udvikles som regel i et tæt samarbejde med arkitekter og designere.

Store og større pyloner

Pyloner er normalt op til fire meter høje og laves i mange forskellige bredder, typisk et sted mellem en halv til halvanden meter.

Som regel fremstilles pyloner af aluminium, men der findes mange andre mulige materialer eller kombinationer heraf, såsom træ, akryl, glas og jern.

Pyloner fremstilles med såvel plane som buede fronter.  Pyloner belyst med spots giver den optimale synlighed på alle timer af døgnet.  Tekst og billeder på pyloner kan f.eks. være udfræset, graveret eller trykt.

Miljøbevidste pyloner

Pyloner med solcellestrømforsyning bliver mere og mere udbredte. Danskproducerede solceller har i dag meget lang levetid.

Med de stigende elpriser bliver det stadig mere fornuftigt rent økonomisk at producere sin egen strøm bl.a. via solceller eller vindmøller (micromøller).

Der findes mange måder at belyse pyloner på. Diodebelyste pyloner med solceller på siderne er én måde. Hvis pyloner skal stå et skyggefuldt sted, kan de fremstilles med et løst solcellepanel, som kan placeres op til 10 meter fra standeren, uden at det er nødvendigt at nedgrave kabler.

Med vind- eller soldrevne pyloner minimerer man sin energiregning og signalerer samtidig miljøbevidsthed.