Kategorier
Transport

Ture med bus

Glamsbjerg Turist har arrangeret ture med bus siden 1998. Vi planlægger ture med bus i ind- og udland og råder over en samling moderne busser med forskelligartet indretning. Nogle af vores busser er indrettet med sovestole, andre med konferenceborde. Alle vores ture med bus foregår i røgfri busser med klimaanlæg, der sikrer en behagelig rejse.

Ture med bus i Danmark
Vi arrangerer ture med bus til alle de kendte seværdigheder i Danmark; forlystelsesparker som Tivoli, Bakken, Legoland og BonBon Land; kunstmuseer som Glyptoteket, Sorø Kunstmuseum, Arken, Statens Museum for Kunst og Louisiana. Vi kører også ture med bus til sommerlande, dyreparker, kirker og kulturhistoriske museer. Kun fantasien sætter grænser, og I bestemmer selv destinationen for jeres ture med bus.

Ture med bus i udlandet
Alpe-Ekspressen tilbyder ture med bus fra Danmark til Alperne i hele skisæsonen. Vores ture med bus går til en lang række eftertragtede skisportssteder i Frankrig, Østrig og Italien. På de lange ture med bus er det muligt at sove undervejs. I ankommer friske og udhvilede til destinationen tidlig lørdag morgen, hvilket giver otte hele dage på pisterne, før rejsen går hjem igen. Vores professionelle og uniformerede chauffører overholder selvfølgelig gældende køre-hviletidsbestemmelser for alle ture med bus.

Vi arrangerer shopping ture med bus til Tyskland. Vi kører ad hoc og fast hver tirsdag fra en lang række afhentningssteder fra Glamsbjerg over Middelfart til Kolding. Målet er Fleggaard på den anden side af grænsen. Fra november arrangerer vi ture med bus til julemarkederne i Tyskland. Julemarkedet i middelalderbyen Lübeck er et af de mest traditionsrige julemarkeder i Tyskland. Vi byder også på ture med bus til julemarkeder i Sverige – der er garanti for julestemning.

Hvad er Deres rejsemål?
Vi har arrangeret masser af ture mere bus til teaterforestillinger, biografer, koncerter osv. i ind- og udland. Har I ideer til busture i det nære eller fjerne, hjælper vi gerne til med at føre dem ud i livet. Vi står til rådighed med al vores viden og erfaring og kan hjælpe med hotel, billetter, rejseleder, lokal guide i udland såvel som hjemland samt forplejning og underholdning undervejs.